Välj en sida
Solceller tak Örebro

Solceller tak ÖREBRO

VI GER DIG

Solpaneler

Örebro Solentreprenad AB är ett företag som specialiserat sig på installation av solpaneler. Genom att installera solpaneler kan vi hjälpa våra kunder att dra nytta av solenergi och minska vår energiförbrukning samtidigt som vi bidrar till att minska koldioxidutsläppen.

Kundkontakt

Örebro Solentreprenad AB har som företagspolicy att alltid prioritera kunden i första hand. Vi strävar efter att erbjuda hög kvalitet på våra tjänster och att skapa en positiv kundupplevelse genom hela processen.

Erfarenhet

Örebro Solentreprenad AB är ett företag som har lång erfarenhet av installation av solpaneler och andra hållbara energilösningar. Vi har en skicklig och erfaren personal som har utbildning och certifieringar inom området. Anlita oss som företag, för en bättre upplevelse!

VÅRA TJÄNSTER

Solceller tak Örebro

Örebro Solentreprenad AB är den främsta leverantören av solceller på taket i Örebro och omnejd. Vi erbjuder högkvalitativa solcellssystem för både privata och företagskunder som vill minska sin energikostnad och sin miljöpåverkan. Vårt team av experter arbetar noggrant med varje installation för att säkerställa att dina solpaneler passar perfekt på ditt tak och ger optimal energiproduktion.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Folkungagatan 5A, 703 42 Örebro

Maila oss

Ring oss

073-919 82 03

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken tjänst behöver du hjälp med?